Cleerdin & Hamer Advocaten blijft Almere City FC trouw

Geschreven door Redactie

Cleerdin & Hamer Advocaten blijft in het nieuwe seizoen als businesspartner verbonden aan Almere City FC. De samenwerking tussen het advocatenkantoor en de club krijgt dit jaar zodoende een vervolg. Afgelopen week werden de handtekeningen gezet onder het nieuwe sponsorcontract.

,,Ons eerste seizoen als lid van de businessclub is heel goed bevallen”, vertelt Robbert Jonk, partner in Almere. ,,De contacten met andere ondernemers uit de regio, de gemoedelijke sfeer en het enthousiasme van onze medewerkers maakten de keus om te verlengen een gemakkelijke. Voor dit seizoen hopen we de contacten binnen de businessclub uit te breiden en natuurlijk de promotie naar de Eredivisie mee te maken. En dat alles het liefst zo snel mogelijk in een vol stadion!”


Over Cleerdin & Hamer 

De oorsprong van Cleerdin & Hamer ligt in Amsterdam, waar het advocatenkantoor in 1978 begon onder de naam Advokaten Kollektief De Pijp. In de jaren die volgden zijn nieuwe vestigingen geopend in Alkmaar (2003), Almere (2006) en Rotterdam (2015). In totaal werken er meer dan veertig gespecialiseerde advocaten binnen hun eigen rechtsgebied aan de meest uiteenlopende zaken. Eén van de meest bekende strafzaken van het advocatenkantoor betreft de zaak Holleeder, maar het kantoor staat verder bekend om haar expertise op onder meer het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, letselschade en familierecht.


Meer weten over Cleerdin & Hamer. Kijk dan eens op de website. Daarvoor klik je hier.