Jong City FC geeft ruime voorsprong weg bij IJsselmeervogels

Geschreven door Redactie

In de Tweede Divisie heeft Jong Almere City FC zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels verloren. De ploeg van Ivar van Dinteren moest in Spakenburg uiteindelijk met 5-3 het onderspit delven tegen de nummer 2 van de ranglijst.

Bij rust leidden de Almeerse beloften nog riant met 1-3 door goals van Rogier Benschop (13.), Jelle Goselink (26.) en Tarik Evre (34.) Danny van den Meiracker (20.) scoorde namens de thuisploeg in de eerste helft.

In de tweede helft kantelde de wedstrijd compleet op De Westmaat en wist IJsselmeervogels via Olijfveld (46.) Zschussen (63.) Van den Meiracker (strafschop 77.) en een eigen goal van Tarik Evre (93.) de achterstand om te buigen naar een 5-3 overwinning.