SHARP Flevoland is tweede periodesponsor van Almere City FC

Geschreven door Redactie

SHARP Document Solutions Flevoland is de shirtsponsor van de tweede periode die zondag start met de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Vrijdag ruilde Robin Sluijter, die met SENS Online Marketing verantwoordelijk was voor de shirtsponsoring tijdens de eerste periode, van speelshirt met Aziz El-Morabit van SHARP Flevoland. 

SHARP Document Solutions Flevoland is al negen jaar businessclublid. ,,Wat is er mooier dan je jubileum vieren met een shirtsponsoring? De afgelopen negen jaar heeft de club geweldige stappen gemaakt, zoals ook onze organisatie stappen heeft gemaakt. Onze groei kan niet los gezien worden van de zeer bedrijvige businessclub van Almere City FC,  ik voel mij dan ook vereerd dat ik nu de positie op het shirt kan overnemen van SENS Online Marketing,” aldus El-Morabit. 

SHARP Document Solutions Flevoland gebruikt de business-seats die bij het sponsorship horen om nieuwe klanten kennis te laten maken met de businessclub van Almere City FC. Met de lancering van de actiewebsite minderkostenmeeromzet.nl wordt komende week de campagne rondom de shirtsponsoring geactiveerd. ,,Immers, de kostenvermindering verzorgen wij en de omzet ligt te wachten in onze gezellige businessclub!,” aldus El-Morabit. 

John Bes, algemeen directeur van Almere City FC, kondigde in juli aan dat de club dit seizoen met een innovatieve periodesponsoring gaat werken. ,,Het is prachtig om te zien dat dit concept aanslaat bij bedrijven met een gezonde commerciële inslag. SHARP Flevoland is bij uitstek zo’n bedrijf dat er ook alles aan doet om succesvol(ler) te zijn. Met de combinatie van een relatief korte activatieperiode, een betaalbare shirtsponsorfee, én een campagne die voor beide partijen oplevert, ligt er een basis voor een succesvol partnership. Meer bedrijven zien dit inmiddels in, want ook de sponsoring voor de derde en de vierde periode hebben wij inmiddels aan de man gebracht.” 

SENS Online Marketing stond de eerste periode op het shirt. De sponsoren voor de derde en vierde periode worden te zijner tijd bekendgemaakt.

Onze Ambassadeurs