Grootste voetbalshirt van Nederland bij City FC

Geschreven door Redactie

Het grootste voetbalshirt van Nederland lag eventjes bij Almere City FC in het het Yanmar Stadion. Sponsoren Ultimum en Welkom Energie hadden een voetbalshirt van ongeveer 23 meter breed en 25 meter lang laten maken, dat door zeven profs van de club werd onthuld.

Bij de onthulling waren onder anderen City-vedetten Mirani, Receveur en Tunga aanwezig. Het shirt met de nieuwe sponsors wordt gedragen tijdens de tweede periode van de Keuken Kampioen Divisie.

Met de onthulling van het enorme shirt willen de sponsoren ook geld inzamelen voor goede doelen. Delen van het shirt worden gesigneerd door de spelers en vervolgens verkocht. De opbrengst wordt evenredig verdeeld onder Kanjer Wens Nederland, Met je Hart en Stichting Aap.

Onze Ambassadeurs