BeautyVal, dé schoonheidssalon van Almere!

BeautyVal opent aanstaande vrijdag 1 maart haar schoonheidssalon op een nieuwe locatie in Almere-Buiten aan het C. van Eesterenplein. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven voor een hapje én een drankje. 

Je kan bij BeautyVal terecht voor een manicure, pedicure, waxafspraak en wenkbrauwstyling. Tevens kun je genieten van heerlijke wellness- en schoonheidsbehandelingen die uitgevoerd worden met dé kwaliteitsproducten van Cenzaa. Bij Beautyval ben je verzekerd van schoonheid, rust en ontspanning. Een écht moment voor jezelf!

Vanaf vrijdag is BeautyVal te vinden in het pand van Boetiek van Vliet. De opening wordt gevierd van 12:00 tot 19:00 uur. Er staat een hapje en een drankje klaar en als je een afspraak maakt krijg je ook nog eens 10% korting op de desbetreffende afspraak.   

Wil je meer weten over de producten of behandelingen van BeautyVal? Bekijk dan de website die deze link en boek gelijk je afspraak in via de website. Tot snel bij www.beautyval.nl