Uitslagen YouTube boksevenement 2019 in Topsporthal Almere

Geschreven door Redactie

Gisteren vond hét Nederlandse YouTube boksevenement plaats in de Topsporthal Almere. Tijdens het evenement gingen bekende YouTubers met elkaar op de vuist.

Heel bekend YouTube-Nederland was aanwezig tijdens het evenement, wat voor de jeugd een feest van herkenning was. Voorafgaand aan de bokswedstrijden vond er een uitgebreide Meet & Greet plaats waarbij de fans met hun idool op de foto konden. 

Aarthos vs. Kwaaivines

Het eerste gevecht ging tussen Aarthos en Kwaaivines. Na maandenlange training waren beide YouTubers er helemaal klaar voor om het tegen elkaar op te nemen. Voor het publiek was het erg jammer dat de wedstrijd al na 22 seconden was afgelopen doordat Aarthos een paar goede stoten uitdeelde aan Kwaaivines die daar niet meer bovenop kwam. De wedstrijd werd door de scheidsrechter gestaakt en Aarthos werd als winnaar uitgeroepen.

John Quote vs. Paul King

Het tweede gevecht ging tussen John Quote en de Almeerse Paul King. Deze twee YouTubers was volledig afgetraind en dit beloofde dan ook een mooie strijd te worden. De rondes gingen aardig over en weer waarbij Paul King flinke klappen uitdeelde, maar ook aardig moest incasseren. In de derde ronde zette Paul King een indrukkende combo in, echter wist John Quote met een keiharde counter op de kaak van Paul een einde aan de partij te maken. Paul King ging neer en de wedstrijd werd beëindigd door de scheidsrechter. John Quote werd uitgeroepen tot winnaar, waarna beide heren hun respect naar elkaar toonden door elkaar in de armen te vallen.

Harm vs DieTim

Het laatste gevecht ging tussen Harm en DieTim (voorheen Snapking). Al bij het begin van de wedstrijd was al duidelijk dat de gunning van het publiek naar Harm uitging. DieTim, bekend van allerlei pranks, werd ontvangen met een luid boe-geroep. Dit weerhield hem er echter niet van om vanaf de eerste seconde er flink "op te klappen". Harm kreeg in het wilde gevecht flinke rake klappen te verwerken, maar wist zich gedurende de eerste ronde te herstellen. Eenmaal ingesteld op het wilde gedrag van DieTim begon het ontwijken en counteren. De laatste ronde maakten de heren enorm spannend en de energie spatte van de partij af. Uiteindelijk werd Harm door de scheidsrechters gekozen als winnaar van de partij, waarbij het publiek helemaal uit zijn dak ging.


Onze Ambassadeurs