3e Themacertificaat Gezonde School behaald!

Geschreven door Redactie

Het Almere College Kampen, locatie VIA, heeft het derde themacertificaat “Gezonde School” behaald. 

Met dit embleem kan Almere college kampen laten zien dat de school voldoet aan de  kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. En Almere College is natuurlijk meer dan trots dat ze dit hebben behaald! 

Werken aan gezondheid op school is het belangrijkste wat er is. Vanuit school krijgen de leerlingen natuurlijk het meest mee qua voeding en alles wat daarbij hoort. Ook draagt het bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. 

Almere College wil hiermee bereiken dat leerlingen actiever en gezonder worden. Ook wilt Almere College de leerlingen een veilige schoolomgeving, en een fris klimaat bieden. 

Persoonlijke en sociale ontwikkeling is namelijk het belangrijkste wat er is.