Libelle Zomerweerk 2019!

Een zonnig en tropisch tintje? Dat is de perfecte mix voor de jaarlijks Libelle Zomerweek van dit jaar. Van donderdag 23 tot en met woensdag 29 mei staat het Almeerderstrand weer in het teken van de jaarlijkse Libelle Zomerweek! De leukste kraampjes, de beste artiesten en natuurlijk keihard meezingen. 

De Libelle Zomerweek. Een jaarlijks evenement waar duizenden vriendinnen, moeders, zussen of collega's op af komen. En dat is ook niet zo gek want er valt natuurlijk genoeg te doen. Denk bijvoorbeeld aan de vele kraampjes waar je eindeloos kan shoppen, de verschillende workshops die je kan volgen, of gewoon lekker kletsen met wat eten en drinken! 

Op het grote podium zijn elke dag ook de leukste artiesten die ervoor zorgen dat je tijdens het shoppen de leukste muziek hebt! Ook worden hier dagelijks spetterende modeshows gegeven, om je te laten inspireren met de nieuwste trends. 

Meer dan genoeg reden dus om naar de Libelle Zomerweek te gaan!

Meer informatie of kaarten bestellen kan op de site! Klik hier om naar de site doorverwezen te worden. 

Onze Ambassadeurs