Peuter in zicht! Mamacafé EveNaarHuis

Geschreven door Redactie

Kom ook naar de cursus Peuter in zicht!! op woensdag 3 april en leer alles over de opvoeding van je kind. Dorien Tepper, jeugdverpleegkundige bij JGZ Almere, geeft praktische tips en adviezen zodat je leert om te gaan met jouw peuter thuis.

Het Mamacafé begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur bij Het EveNaarHuis in Almere Buiten, Sumatraweg 352, vlakbij NS-station Oostvaarders.

Meer informatie

Een peuter ontwikkelt zich razendsnel. En soms kan het er daarom stormachtig aan toe gaan. Bij ouders roept  dit vaak vragen op: “Moet ik dit verbieden of juist niet? Hoe ga ik om met jaloezie of driftbuien? En wat doe ik als mijn peuter niet wil eten?” En niet te vergeten, peuters willen alles zelf doen. 

Dorien zal ook wat meer vertellen over de cursus “Peuter in Zicht”, waar je praktische tips en adviezen krijgt over de opvoeding van je peuter. Heb je een peuter thuis of wil je vast wat meer weten, ook al is je kindje nu nog klein en nog niet in de peuterpubertijd, kom dan naar het Mamacafé. 

Het Mamacafé begint om 10.00 uur, om 10.30 uur begint Dorien met haar voorlichting. Om ca 11.30 uur is het  Mamacafé afgelopen. Naast Dorien zijn ook de twee vaste begeleidsters aanwezig: Astrid Oentrich, lactatiekundige en Ineke van Petten, zwangerschapsdocente. 

Mama’s, kom naar het mamacafé met je kindje. En natuurlijk zijn ook papa’s, opa’s en oma’s of andere verzorgers welkom.

Onze krant nog niet ontvangen?