Poepon kiest voor FC Almere

Geschreven door Redactie

FC Almere is binnenkort een middenvelder rijker. De 28-jarige Aramez Poepon kiest namelijk voor FC Almere. Op dit moment speelt hij bij geen enkele club. In oktober is hij vertrokken bij Purmersteijn. 


Poepon twijfelde erg tussen FC Almere en Waterwijk. Door de komst van een nieuwe trainer Charles Loots wist hij dat hij voor FC Almere moest kiezen. Ze kennen elkaar namelijk al. 


Hij verteld dat trainer Loots een grote sleutelspeler in hem ziet. Ook weet Poepon wat hij kan. Hij wilt het team op sleeptouw nemen.

In de zomer verhuisde Poepon van Purmerend naar Almere. Hij bleef proberen om bij zijn oude club te blijven spelen, maar de grote afstand was niet te doen. Hij had niet verwacht dat het zo pittig zou zijn. Hij heeft het toch drie maanden geprobeerd, maar zijn lichaam vertelde hem dat het genoeg was. Toen werd de keus gemaakt om toch aan zichzelf te denken.

Gelukkig vond de middenvelder snel een plek bij FC Almere. Bij FC Almere speelt hij samen met zijn neefje Jamil Moestalam. Ook zijn er nog een aantal andere spelers nieuw namelijk Shiegeru Hiwat, Sebastiaan Visser, Franklin de Jong, Stefan Verboom en Riley Klaverweide. 

Onze Ambassadeurs