Grotesloep.nl zet koers richting Businessclub Almere City FC

Geschreven door Redactie

De (water)wegen van Grotesloep.nl en Almere City FC kruisen elkaar. Het bedrijf, dat rondvaarten verzorgt op de wateren van Almere en omstreken, is komend seizoen als businesspartner verbonden aan de voetbalclub.

Eigenaar Kevin van Drumpt zette deze week zijn handtekening onder het sponsorcontract.


,,Ik ben al een aantal keer op uitnodiging bij Almere City FC geweest en ik heb de avonden in de businessclub als bijzonder plezierig ervaren”, vertelt Van Drumpt. ,,Almere is in alle opzichten een groeiende stad. Zelf begonnen wij drie jaar geleden met rondvaarten in Almere. Er waren destijds zat mensen die zich hardop afvroegen waarom wij voor deze stad kozen. Inmiddels hebben we vijf rondvaartboten. Het geeft aan dat Almere best lang ondergewaardeerd is geweest. Nu zie je dat de groei in een stroomversnelling komt. Dat geldt voor het bedrijfsleven en ook voor een club als Almere City FC. Dit is dan ook een ideaal moment om ons aan te sluiten bij de Businessclub.”


Over Grotesloep.nl


Grotesloep.nl verzorgt rondvaarten in Almere en omstreken. De ideale manier om de stad vanaf het water te ontdekken. Je kunt ervoor kiezen om puur voor de rondvaart te gaan, maar ook uitgebreidere arrangementen waarbij bijvoorbeeld een BBQ, tapaspallet, lunch of high-tea zijn inbegrepen, behoren tot de mogelijkheden. De verschillende sloepen bieden plaats aan grote groepen mensen, waardoor ze ook uitstekend geschikt zijn voor bedrijfsuitjes, feesten en partijen. Wil je meer weten over Grotesloep.nl. Bezoek dan eens de website.