NIEUW bij Kinepolis Almere: de ultieme Laser ULTRA-filmbeleving

Geschreven door Redactie

Vanaf woensdag 17 april wordt de filmbeleving bij Kinepolis Almere nog intenser. Dan opent de speciale Laser ULTRA-zaal met de beste 4K Barco-laserprojector en spectaculair Dolby Atmos geluid.

De beeldkwaliteit is vanaf dat moment scherper en het geluid intenser dan ooit. Exclusief bij Kinepolis!

Laser ULTRA van Kinepolis is de unieke combinatie van een 4K-laserprojector en waanzinnig Dolby Atmos-geluid. Samen met een gigantisch scherm zorgt dit voor de ultieme filmbeleving, zodat je nog meer kunt opgaan in je favoriete films. Grote titels die op audiovisueel gebied extra willen imponeren worden in dit format uitgebracht. Recente Laser ULTRA-hits zijn Aquaman, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Bohemian Rhapsody en Alita: Battle Angel.


TITELS FILMS 

De ultieme filmbeleving kun je bij opening van de Laser ULTRA-zaal beleven met superheldenfilms Shazam! en Captain Marvel. De eerstvolgende grote Laser ULTRA-titel is Avengers: Endgame, die vanaf 24 april te zien is en waar je nu al je tickets voor kunt bestellen. Al deze films zijn visueel waanzinnig knap gemaakt en komen in Laser ULTRA nog beter tot hun recht. Beleef ze vanaf 17 april bij Kinepolis Almere in de best mogelijke bioscoopkwaliteit: in Laser ULTRA 3D!


Meer licht, meer kleur en meer contrast 

In een Laser ULTRA-zaal staat altijd Barco's beste laserprojector met een lichtsterkte tot 60.000 lumen. De bekroonde laserprojector is in staat om 4K-content te tonen met 60 beelden per seconde (fps). Dankzij de laserlichtbron is er een overvloed aan licht en is het kleurenpalet ruimer en natuurlijker en is het contrast tussen licht en donker beter, met lichtere wittinten en donkerdere zwartwaarden, ook bij films in 3D. Zo zie je een film zoals de maker die bedoeld heeft: in de allerbeste beeldkwaliteit die er is.


De ultieme surround sound 

De haarscherpe laserprojectie wordt gecombineerd met het hypermoderne geluidssysteem van Dolby Atmos. In zalen met dit spectaculaire geluidssysteem - met maar liefst 64 speakers in de wanden én het plafond van de zaal - ervaar je de ultieme surround sound. Dat betekent dat je niet alleen qua beeld, maar ook qua geluid volledig de film in getrokken wordt. Een absolute verrijking van je bioscoopbeleving!


Exclusief bij Kinepolis 

Laser ULTRA was tot nu toe in Nederland alleen beschikbaar bij Kinepolis Breda, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Kinepolis Dordrecht. Vanaf 17 april beleef je dit bioscoopspektakel ook bij Kinepolis Almere.

Onze Ambassadeurs