Creative ArtLabs Almere in voormalig politiebureau Haven

Geschreven door Redactie


Het oude politiebureau in Almere Haven krijgt een nieuwe maatschappelijke functie. Niet als een politiebureau, maar op een andere manier. Dat melden initiatiefnemers van Creative ArtLabs Almere.


Momenteel zitten verschillende bedrijven in het gebouw, waaronder Creative ArtLabs Almere. Zij hopen op een permanente plek in het gebouw, aangezien ze barsten van de ideeën en ambitie.


Iedereen is welkom bij Creative ArtLabs. Zij willen alle creatieve mensen een plek aanbieden, zoals kunstenaars, muzikanten en andere creatieve geesten. Op deze manier ontstaan er ook nieuwe samenwerkingen.


Niet alleen creatieve geesten kunnen in dit gebouw hun ei kwijt. Ook scholen, organisaties en/of buurtbewoners zijn hier van harte welkom. Iedereen kan ideeën geven. Zo is er bijvoorbeeld al een plan voor een neonparty, krijtfestijn en een creatieve comedy-avond. Deze ideeën komen van jongeren die het zelf georganiseerd hebben. Ook willen zij regelmatig workshops en jamsessies organiseren. Ook is er behoefte aan helpende handen, denk bijvoorbeeld aan technici voor licht en geluid.



Op zaterdag 25 mei is er een openingsfeest. Het feest begint om 19:00 en duurt tot 22:00. Hier kan iedereen kennismaken met Creative ArtLabs. De officiële opening is om 20:00, en belooft spectaculair te worden.



Onze Ambassadeurs