Jong Almere City gedegradeerd na nederlaag

Geschreven door Redactie

Het beloftenelftal van Almere City FC is zaterdag na één seizoen gedegradeerd uit de tweede divisie. De ploeg van Ivar van Dinteren verloor zaterdagmiddag met 2-0 bij Spakenburg, waardoor degradatie naar de derde divisie nu onafwendbaar is.

Nadat er in de 5e minuut een doelpunt van de Spakenburgers werd afgekeurd wegens buitenspel was het in de 12e minuut wel raak. Kevin Sterling zorgde voor de 1-0 

In de 2e helft scoorde Olaf van de Sande de 2-0 en dat betekende de nekslag voor Jong Almere City. 

Het was alweer de 20ste nederlaag in 30 wedstrijden voor de Almeerse talenten. Omdat het laagst geklasseerde beloftenelftal van Betaald Voetbal Organisaties uit de tweede divisie moet degraderen, is Jong Almere City FC nu met nog 4 wedstrijden te spelen gedegradeerd.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.