Dubbel feest bij Zorggroep Almere: beste praktijkopleider én beste leerbedrijf van Flevoland!

Geschreven door Redactie

Het feest kan niet op bij Zorggroep Almere. Coördinerend doktersassistent Aga van Sunder wint de verkiezing beste praktijkopleider 2019 van Flevoland. En het leerteam wijkverpleging Almere Haven en Stad Midden wint de verkiezing van het beste leerbedrijf 2019 van Flevoland.


Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) en de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) houden elk jaar een verkiezing van de beste praktijkopleider en het beste leerbedrijf van Nederland. Uit ruim 1.600 voordrachten worden eerst per provincie de winnaars gekozen. Onze collega’s vielen in de prijzen. Wat zijn we trots! 


Beste praktijkopleider én beste leerbedrijf

Zorggroep Almere is een SBB leerbedrijf. Dit betekent dat wij voldoen aan een aantal criteria die aantonen dat wij goede stagebegeleiding geven. Al heel wat jaren leidt Aga van Sunder mbo-studenten op tot volwaardige doktersassistenten. Op de werkvloer leren studenten praktische en sociale vaardigheden en de kneepjes van het vak. Met veel enthousiasme en bevlogenheid begeleidt Aga ‘haar’ studenten. Het winnen van de prijs van beste praktijkopleider is de kroon op het mooie werk van Aga. Ook het leerteam van de wijkverpleging van Zorggroep Almere viel in de prijzen. Dit is het enige leerteam in Flevoland dat cliënten verpleegt en verzorgt met uitsluitend mbo-studenten. Zij leren met veel plezier het vak van elkaar en van de werkbegeleiders. Dat het succes van het leerteam ook wordt gezien door een professionele jury is een bijzondere prestatie en een mooie beloning voor het harde werken.

Proficiat! 

Wij feliciteren het leerteam van de wijkverpleging en coördinerend doktersassistent Aga van Sunder met het winnen van de provinciale verkiezingen. Stilletjes hopen we dat we in november 2019 nogmaals goed nieuws mogen brengen, als de landelijke verkiezingen voor de beste praktijkopleider en het beste leerbedrijf van Nederland gehouden zijn.

Onze Ambassadeurs