Geniet van een Zon-Make-Over: win een participatie in Zonnepark Zuyderzon

Geschreven door Redactie

Van wie is het zonnetje? Het zonnetje is van wie hem pakt! Het zonnetje schijnt voor alles en iedereen.

Daarom organiseert het Energieloket Flevoland, een dienst van Natuur en Milieufederatie Flevoland, in samenwerking met energiecoöperatie De Groene Reus de winactie: win een Zon-Make-Over via een participatie in Zonnepark Zuyderzon.

Iedere Flevolander mag deelnemen aan de winactie en maakt kans op een eenmalige obligatie ter waarde van € 3.000. Deze prijs staat gelijk aan tien zonnepanelen in het zonnepark. Interesse? Doe mee en schrijf u in via de webpagina www.energieloketflevoland.nl/Zon-Make-Over.


Interesse? Doe mee! 

Om aan de winactie mee te doen, moet u zich inschrijven via de pagina op de website van het Energieloket Flevoland. Iedere Flevolander vanaf 18 jaar mag deelnemen aan de winactie. De actie duurt tot 20 september en bestaat uit meerdere deelopdrachten. Hou het Energieloket Flevoland dus goed in de gaten.


De te winnen prijs 

De prijs bestaat uit een eenmalige obligatie met een waarde van € 3.000 die gedurende zeven jaar zal renderen tussen de 4%-7%, afhankelijk van de hoeveelheid zon. Dat staat gelijk aan tien van de in totaal 98.560 zonnepanelen op Zonnepark Zuyderzon. Waarom tien panelen? De opbrengst van die tien panelen wekken de hoeveelheid groene stroom op die een gemiddeld huishouden verbruikt. Verschil is alleen: in dit geval liggen de panelen dus niet op het eigen dak, maar staan ze in Zonnepark Zuyderzon.


Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. - Energieloket Flevoland helpt! 



Onze Ambassadeurs