Gratis busreis naar eerste uitwedstrijd Almere City FC

Geschreven door Redactie

Nog een kleine maand en dan start voor Almere City FC het seizoen 2019/2020. De ploeg van trainer Robert Molenaar reist direct af naar het zuiden van Nederland.

Op vrijdag 9 augustus (20.00 uur) staat namelijk de uitwedstrijd tegen Roda JC op de rol. Direct de verste Awayday van het seizoen. Almere City FC betaalt de busreis, zodat onze supporters gratis naar Kerkrade kunnen afreizen!

Busreis 

De online kaartverkoop voor deze wedstrijd is reeds gestart en loopt tot woensdag 7 augustus 12.00 uur. Een combiticket (wedstrijdkaart + busreis + consumpties) kost slechts € 12,50. De busreis wordt dus door de club cadeau gedaan en bovendien zorgt de club ervoor dat onze supporters gedurende de hele reis worden voorzien van drankjes (zowel heen als terug).

Let op: een avondmaaltijd is niet inbegrepen. Het is toegestaan om zelf iets te eten mee te nemen voor onderweg. 

De bussen vertrekken op vrijdag 9 augustus om 16.30 uur bij het Yanmar Stadion. Instappen is mogelijk vanaf 16.15 uur. Om een ticket te bestellen klik je hier. 

Vrij vervoer 

Supporters die liever op eigen gelegenheid naar Limburg afreizen, kunnen er ook voor kiezen om alleen een wedstrijdkaart aan te schaffen. Je betaalt dan € 10,50. Het duel in het Parkstad Limburg Stadion is met vrij vervoer te bezoeken. Om tickets te bestellen klik je hier.