Summer Break bij Neighbours Kitchen!

Geschreven door Redactie

Het was een heerlijk terras seizoen! De zon heeft volop geschenen en de gezellige sfeer was goed te proeven. Er is elke week wel en feestje gemaakt bij Neighbours Kitchen met vlaggetjes, muziek en dansjes. 

Nu is het echter de beurt aan Neighbours Kitchen om een welverdiende summer break te nemen. Even relaxen, nieuwe energie op doen en klaar maken voor het nieuwe seizoen. Ook aankomend seizoen komen er leuke events en een verrassend maar heerlijk menu!

Neighbours Kitchen is super trots op het personeel die tijdens de hete dagen in de hittegolf keihard hebben gewerkt mét een big smile. Nu is het tijd voor een verdiende summer break. Deze break gaat in op aanstaande donderdag. 19 september staat Neighbours Kitchen weer voor Almere klaar! 

Onze krant nog niet ontvangen?