Ontdek jouw verborgen wereld

Geschreven door Stichting Rituals to Root

Op 23 september, midden in de vredesweek is het Vergankelijkheidsdag en organiseren Stichting Paradijsvogelbosje met Stichting Rituals to Root een avond over “Vrede met Vergankelijkheid”.

Dat doen we in de inspirerende wijk Almere Oosterwold waar je welkom bent en wij samen op reis gaan naar ‘binnen’ door in gesprek te gaan met elkaar. 

Na een inleiding over het sprookje van de maaltijd en muzikale begeleiding gaan we als groep aan de slag met delen en verruimen we onze blik. We luisteren naar live muziekstukken en elkaar. We ontdekken hoe we aankijken tegen voorbeelden van verandering en verval in de natuur en wat dit ons kan vertellen over onze vergankelijkheid. 

De interactieve avond wordt begeleid door Zilla van Dijk, stervens- en ritueelbegeleider en muzikaal omlijst door musicus en zelfbouwer in Oosterwold Marien Abspoel. Ga jij met ons mee om jouw verborgen wereld te ontdekken? Hoe ga jij om met vergankelijkheid? Kosten: geen. Waar: Frederik van Eedenweg 6-12, Almere Oosterwold. Opgave: zilla@ritualstoroot.nl Informatie: https://www.ritualstoroot.nl/agenda/