Lil MG achter de PS4 bij Almere City – FC Dordrecht

Geschreven door Redactie

De Almeerse rapper Lil MG speelt vrijdagavond 27 september FIFA’20 tegen de nieuwe e-sporter van Almere City FC. Ook andere gamers kunnen een glimp van het nieuwste spel van EA Sports opvangen en in actie komen.

Almere City FC heeft deze wedstrijd voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de rust een straatje met PS4-consoles klaar staan. Mede mogelijk gemaakt door Mars Game Events.


Lil MG is een fanatiek gamer en heeft zelfs zijn nieuwe track aan het voetbalspel gewijd. De track ‘FIFA’ is vanaf de wedstrijd tegen FC Dordrecht te verkrijgen. De winnaar van de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland brengt het nieuwe nummer tijdens de rust ten gehore op het supportersplein, waarbij hij de nieuwe e-sporter van de club toezingt. De nieuwe e-sporter wordt aan het begin van de rust bekendgemaakt. 


De rapper maakt bij de thuiswedstrijd tegen Jong AZ op 20 september opnames in het stadion voor zijn nieuwe track ‘FIFA’. Gisteren was hij ook aanwezig bij de onthulling van de Ally-trap in het centrum van Almere, georganiseerd door Kamp Seedorf.

Onze Ambassadeurs