12e editie Almeerse Keien!

Geschreven door Redactie

Op vrijdag 29 november 2019 reikt burgemeester Franc Weerwind voor de 12de keer de Almeerse Keien uit. Net als voorgaande jaren worden deze uitgereikt aan kinderen van 4 tot 12 jaar die allemaal op een eigen manier een bijzondere bijdrage leverden aan de Almeerse samenleving.

Om ook dit jaar de Almeerse Keien in het zonnetje te zetten, heeft de burgemeester je hulp nodig! Heb je of ken je kinderen in je omgeving die een grote voorbeeldfunctie hebben? Iets bijzonders hebben gedaan? Zich inzetten als vrijwilliger? Met een actie geld op hebben gehaald of op een andere manier aandacht hebben gevraagd voor een maatschappelijk thema?

Natuurlijk is elke prestatie opzichzelfstaand al bijzonder, maar er zijn er altijd die bovengemiddeld bijzonder zijn en hiervoor een Almeerse Kei verdienen.

Bezoek de website https://almeersekei.almere.nl/ voor meer informatie en om een bijzonder kind aan te melden!