Woensdag 2 oktober vindt de tweede editie van Spring in ’t Diepe plaats.

Geschreven door Redactie

Tijdens dit evenement kunnen waterliefhebbers zichzelf kandidaat stellen om het beste en leukste water idee te pitchen.

Dit doen zij door zich voor 25 september 12.00 uur aan te melden via bit.ly/springintdiepe. Tussen 20.00 en 22.00 uur pitchen de kandidaten ideeën. Dezelfde avond nog horen zij of ze hebben gewonnen en gaan zij met €500,- naar huis om het idee uit te voeren.

Het winnende idee moet natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen. Namelijk, het idee maakt het Almeerse water beter, leuker en/of aantrekkelijker, het is binnen komend vaarseizoen uit te voeren en het bedrag wordt ingezet voor de uitvoer van het plan. Naast het pitchen van een idee, is er gelegenheid om te komen kijken, het waternetwerk te vergroten en gezellig te borrelen.  

Over Spring in ‘t Diepe  

Spring in ’t Diepe is een initiatief van de waterburgemeester. Met dit initiatief wil de waterburgemeester voor nog meer binding met de waterliefhebbers en het water zorgen. Het evenement wordt meerdere malen per jaar georganiseerd. Elke editie vindt op een andere waterlocatie plaats. Welke dat nu is, is nog even een verrassing! Waterliefhebbers die niet pitchen, maar wel willen kijken zijn van harte welkom. Aanmelden om te komen kijken kan via: https://springintdiepe2.eventbrite.nl.  

Over waterburgemeester  

De waterburgemeester is een ambassadeur voor het water in jouw stad. Water verbindt. Meer dan een kwart van Nederland ligt onder de zeespiegel en daar weten wij Nederlanders wel raad mee. We bouwen bruggen, polderen in, schaatsen eroverheen of zwemmen naar de overkant. Maar er kan nog zoveel meer. De waterburgemeester geeft een gezicht aan de H2O van jouw stad en laat inwoners zien hoe tof, veelzijdig én belangrijk water is.  

 

Onze Ambassadeurs