De Wijnkelder Almere proost op nieuw businessclub seizoen

Geschreven door Redactie

De Wijnkelder Almere blijft Almere City FC ook dit seizoen trouw.

Eigenaren Rob en Marja van Bodegom verlengden onlangs het sponsorcontract met een jaar. De Wijnkelder is al een aantal jaren aan City verbonden en laat ook het komende seizoen de wijnen rijkelijk vloeien in de Rabobank Business Lounge. 

De Wijnkelder Almere is importeur van mooie buitenlandse wijnen en tevens een groothandel. Zo levert het bedrijf zowel aan de horeca als aan particulieren. In Almere worden deze wijnen gratis bezorgd. 

Voorafgaand aan de businessclubavonden selecteren Rob en Marja zorgvuldig de wijnen die bij de gerechten van het businessclub diner passen. Precies zoals dat in de dagelijkse gang van zaken ook het geval is. Rob en Marja selecteren namelijk zelf alle wijnen die bij De Wijnkelder worden geïmporteerd en verkocht. 

"De business avonden die georganiseerd worden zijn altijd gezellig en een goede plek om een goede binding te krijgen met de andere partners. Die band willen we graag onderhouden en voortzetten”, zegt Rob van Bodegom. "Een goed glas wijn is onderdeel van een goede avond.” 

Op sportief gebied hoopt de eigenaar van De Wijnkelder op een mooi jaar. "In de eerste wedstrijden zijn er wisselvallige resultaten gehaald. Desondanks geloof ik in een mooi verloop van het seizoen. Ik hoop dat City in ieder geval de play-offs haalt en ver komt in het KNVB Bekertoernooi.”