Beauty & Bites Tour groot succes!

Geschreven door Redactie

Gisteren, zondag 29 september, was de Beauty & Bites Tour in Almere Poort.

Ondanks de vele buien en regen was het groot succes. 

Jeannette Boogaard, eigenaresse van La Dame Nails, en Annelies Steinmeier Ramselaar, eigenaresse van hart for her, hebben samen de Beauty & Bites Tour opgezet. Samen met verschillende ondernemers in Almere was er een tour door Almere Poort uitgezet. De dag stond in het teken van vrouwen, en daarom waren bijna alle bedrijven, beauty bedrijven. Ook kreeg je overal een hapje en een drankje. 


Tijdens deze tour kwam je langs verschillende bedrijven die door heel Almere gevestigd zijn. De bedrijven die meededen aan de tour waren bijvoorbeeld, La Dame Nails, ByMaggie, hart for her en Ninja sushi. Alle ondernemers hadden een cadeautje voor in de goodiebag die iedereen bij de start van de tour had gekregen. 

Jammer genoeg was er deze dag veel regen voorspelt en inderdaad, kwam het af en toe met bakken uit de lucht. Ondanks dat de dames die meededen nat werden door de wandelroute, was iedereen ontzettend positief over deze eerste editie van de 'Beauty & Bites Tour'. De tour duurde van 12:00 tot 17:00 uur. Na afloop was er nog een afterparty/borrel waar iedereen na kon praten met elkaar en lekker kon opwarmen. 

Ook onze winnaressen van de Beauty & Bites Tour winactie waren aanwezig


Onze Ambassadeurs