CryoSylSalon, love your body!

Geschreven door Redactie

Wil je afvallen, aankomen, strakker in je vel zitten of juist persoonlijk getraind worden? Het kan allemaal bij CryoSylSalon. Het nieuwe concept in Almere bestaat uit combinaties van verschillende behandelingen wat zorgt voor een snel en veilig resultaat.

De combinatie begint met Cryolipolyse. Hierbij worden de vetcellen behandeld met temperaturen onder de -4 graden Celsius. De vetcellen die op de huid zitten worden namelijk iet of nauwelijks doorbloed en krijg je dus bijna niet weg met een dieet of sporten. Tegen de kou kunnen ze echter niet en zullen ze loslaten van de huid en gedurende 4-6 maanden via de natuurlijke weg het lichaam verlaten.


Na deze behandeling ga je bij CryoSylSalon direct aan de EMS infra rood pads, impulsen zorgen voor spiercontractie, bindweefselmassage en vochtafdrijving. Hierdoor wordt de huid strakker en de spieren sterker waardoor je centimeters verliest. 


  • Voor een strakkere buik; 
  • Cellulite en huidversteviging;
  • Mensen die niet kunnen of willen sporten;
  • Lipoedeem en oedeem.
  • Afvallen
    of aankomen 

  • Bodyanalyse en voedingsadvies 

  • Personal training 

  • Bootcamp zowel voor bedrijven als particulieren 

Je kunt ook kiezen voor alleen een EMS kuur wanneer je weinig vet hebt en toch een strakker lijf wilt. Ook zeer geschikt voor mensen met lipoedeem en oedeem , door de drainage die plaatsvindt zullen ze snel minder zware en minder pijnlijke benen hebben.


Daarnaast kun je terecht voor een bodyanalyse. Dit gebeurt zonder speeksel en zonder bloed. Met de bodyanalyse zien we wat je tekorten zijn aan vitamines/mineralen. Ook zeer belangrijk voor sporters om te weten. De bodyanalyse is bij een behandeling gratis en wordt standaard gedaan. 


Sinds kort zijn we uitgebreid met personal training en bootcamp, zowel voor bedrijven als particulieren. Dit doen wij in de buitenlucht en speciaal voor mensen met een persoonlijk doel. Samen gaan we dat bereiken! 


Natuurlijk geven we voedingsadviezen wat hoort bij de behandelingen en zullen we je blijven begeleiden totdat je je doel bereikt hebt. 


Ben je nieuwsgierig welke mogelijkheid bij jou past? Bel dan snel! Intake is gratis en vrijblijvend. 


CryoSylSalon zit gevestigd aan de Televisieweg 64
, 1
322 AM Almere. Telefoonnummer: 06 - 22 42 02 93

Onze Ambassadeurs