Oktoberfest: kaartverkoop alleen bij stadion

Geschreven door Redactie

Op zondag 13 oktober (14.30 uur) speelt Almere City FC de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Dit affiche heeft het predikaat Oktoberfest meegekregen, omdat Deventer zo lekker dicht bij de Duitse grens ligt. 

En dat betekent dat Ally weer voorbij komt in zijn op-en-top Lederhosen en dat de vrouwen in speelse dirndls het publiek bedienen. DJ Ron rijgt op het supporterspleintje de Duitse Schlagers aan elkaar vanuit zijn DJ-booth en er is een speciaal Happy Hour. Tussen 13 en 14 uur ‘s middags bestel je twee halve liters bier voor slechts 5 euro. 

Voor het duel kun je online geen kaarten kopen. Tickets zijn tijdens kantooruren wel gewoon verkrijgbaar bij de receptie van het Yanmar Stadion. Bovendien zijn de kassa’s op zaterdag (tussen 14 – 15.30 uur) en zondag (vanaf 12:30 uur) open om een kaartje voor het duel te scoren. Kom dus gezellig langs en scoor jouw entreebewijzen voor dit fraaie affiche. Er zijn nog circa 250 kaarten in omloop. 

Almere City FC is reeds negen thuiswedstrijden op rij in competitieverband met de volle buit van het veld gestapt. Met de steun van de eigen supporters gaan we strijden voor overwinning nummer tien. 

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro