Succesvol weekend jeugdteams Almere City FC

Geschreven door Redactie

Een goed weekend voor de teams uit de Loogman Carwash Football Academy.

Almere City O15 boekte haar eerste overwinning van het seizoen en ook de overige ploegen waren grotendeels succesvol. Een rondje langs de velden! 

Eerste driepunter O15 

Een geslaagde middag voor Almere City O15. De ploeg van trainer Robin Sack was afgelopen zaterdag met 2-1 te sterk voor Zeeburgia. Daarmee werd de eerste driepunter van het seizoen bijgeschreven. Een broodnodige zege voor de Flevolandse brigade. O15 bezet momenteel nog wel de laatste plaats, maar heeft Quick Boys, Fortuna Sittard en Roda JC weer in het vizier. Laatstgenoemde ploeg is aanstaande zaterdag in Limburg de tegenstander. 

O13 verslaat koploper 

Ook bij Almere City O13 was er reden tot juichen. De equipe van trainer Marciano Nonneman boekte eveneens een overwinning op Zeeburgia. In de hoofdstad werd het 0-2. Een extra knappe prestatie gezien het feit dat de Amsterdammers de huidige koploper zijn in de Eerste Divisie Hoog. Na zes gespeelde wedstrijden staat de teller voor O13 momenteel op zeven punten. Daarmee zijn de Flevolanders terug te vinden om plek vijf van de ranglijst. Aanstaande zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Alphense Boys. 

O12 fier aan kop 

Almere City O12 blijft de trotse koploper in de bekercompetitie. Afgelopen weekend werd nummer drie AFC IJburg met ruime cijfers verslagen: 1-5. De Flevolanders hebben drie punten voorsprong op runner-up WV-HEDW. 

Doelpuntrijk oefenduel O17 

Almere City O17 had afgelopen weekend geen competitieverplichtingen, maar speelde wel een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Sparta. De Rotterdamse club die bekend staat om de sterke jeugdafdeling. In het eerste kwartier krijgt de Eredivisionist drie kansen en die gaan er ook allemaal in. Dat er zo snel een 0-3 stand op het scorebord prijkt is schrikken, maar daarna bijt de ploeg van trainer Tim Vincken nadrukkelijk van zich af. Met goed combinatievoetbal en drie goals (waarvan twee bijzonder fraaie) wordt de marge verkleint, maar de gasten winnen uiteindelijk wel met 3-5. 

Vrij weekend O19 

Voor Almere City O19 stond er dit weekeinde geen wedstrijd op het programma in de Eredivisie. De ploeg van trainer Tim Bakens mag aanstaande zaterdag weer aan de bak en gaat dan op bezoek bij AZ. 

Foto: Redactie Almere City FC

Onze Ambassadeurs