Omruildagen tijdelijke seizoenkaart Almere City FC bekend

Geschreven door Redactie

Supporters die door de verbouwing de eerste helft van het seizoen niet op de nieuwe hoofdtribune plaats konden nemen, hebben van de club een tijdelijke seizoenkaart voor de overkant ontvangen.

De tweede seizoenshelft komt rap dichterbij en dus is het tijd om de tijdelijke seizoenkaart om te ruilen voor de vaste stek op de hoofdtribune. Omruilen kan op verschillende tijdstippen in december. 

Het handigst? De seizoenkaart omruilen direct na de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar. Op 20 december gaan tussen 21:30 en 22:30 uur de wedstrijdkassa’s open voor de uitgiften van de nieuwe kaart. Het enige dat je hiervoor hoeft de doen is je oude kaart inleveren. Je krijgt dan van ons de nieuwe kaart. Daarnaast krijg je een brief waarin de compensatieregeling wordt uitgelegd, omdat je een half seizoen lang op een andere plek moest zitten. 

Tijdens de kerstperiode zijn er nog twee andere tijden waarop je de kaart kunt omwisselen. Speciaal voor de gelegenheid is de receptie open op 21 december (12-15 uur) en op maandagavond 23 december (18-20 uur). 

Mochten al deze tijdstippen je niet handig uitkomen, dan kun je nog terugvallen op de kantooruren van City. Tussen 6 en 17 januari kun je aan de balie je seizoenkaart omruilen. 

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Onze Ambassadeurs