Saporito: dé lunch en bezorg service in Almere voor bedrijven!

Geschreven door Redactie

Afgelopen week mocht de redactie van Ons Almere genieten van een heerlijke Saporito proeverij! 

In de proeverij zaten overheerlijke pistolet broodjes, wraps en luxebrood met luxe beleg. 

Over Saporito

Saporito staat voor "lekker" op zijn Italiaans. Jouw rust- en genietmoment in deze gehaast wereld. Bij Saporito kun je even afstand nemen van deze gehaaste wereld. De broodjes worden namelijk met liefde voor jou samengesteld en dat proef je!


De broodjes, sandwiches en wraps zijn lekker en vers. Wil je een keer samen met een collega of zakenpartner genieten? Saporito bezorgd graag bij je tot aan de deur. De schalen worden netjes voor je opgemaakt zodat je de broodjes meteen op tafel kan plaatsen. Er is een ruime keuze. Heb je een order groter dan tien? Ze helpen je graag met opstellen van een mooie offerte. Saporito verzorgt voor jou tevens de catering tijdens vergaderingen en trainingen met de groots mogelijke zorg en de hoogste kwaliteit. 

Bij Saporito kun je terecht voor échte Italiaanse koffie, versbereide koffie van biologische bonen van Manetti. Ook serveert Saporito deze heerlijke koffie graag met een mooi belegd Italiaans broodje. Met de producten van Panitaly hebben ze Italië voor jou in huis gehaald. 


De proeverij

De overheerlijke proeverij bestond uit meerdere zorgvuldig samengestelde broodjes. Mooie opgemaakte pistolet broodjes, wraps en luxebrood met ook echt luxe beleg stonden vers voor de redactie klaar. Broodjes en wraps met filet american: de welbekende 'Rotolo di filetto Italia', kaas, brie: Rotolo di Brie, runder ribeye: Rotolo di Pastrami, carpaccio: 'Rotolo Carpaccio', salami, zalm: 'Rotolo di Salmone' en eiersalade stonden klaar. 

Met een heerlijk glaasje jus d'orange en melk waren de buikjes voor de rest van de middag goed gevuld. Voor de redactie was het een zeer geslaagde proeverij. 

Wil jij weten wat Saporito voor jouw verjaardag, bedrijfsfeestje of vergadering kan betekenen? Neem dan contact met hen op via 036-844 41 00 of mail naar info@saporito-broodjes.nl voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. 

Onze Ambassadeurs