Actie om te janken maakt kinderen blij

Geschreven door Redactie

Aardappels, uien en kerststollen helpen echt! 

De stichting Missie Gura, waarvoor eerder dit jaar het Almeerse echtpaar Paul en Daphne Wolters naar Roemenië emigreerden, heeft de campagne ‘Goed en Zoet’ gelanceerd.

Met de verkoop van Flevolandse uien en aardappels, rechtstreeks van het land, en de verkoop van kerststollen wordt het kinderwerk in Roemenië gesteund.  

De aardappels en uien zijn van premium quality en komen van onze boeren uit Flevoland. De aardappels en uien zijn te bestellen in 3 of 5 kilogram. De aardappels zijn redelijk vastkokend. Ook kun je genieten van een heerlijke kerststol tijdens de feestdagen. Bij het aanschaffen van deze producten help je niet alleen jezelf, maar steun je ook Stichting Missie Gura! 

Veel kinderen zijn kwetsbaar en leven in kansarme omstandigheden. Help mee om deze kids weerbaar te maken en zicht te geven op een hoopvolle toekomst.  

De campagne is gestart op de supporters dag op 23 november. Daar konden de eerste aardappels en uien gekocht worden en je kon de eerste kerststol bestellen. Kijk voor meer informatie over de actie op www.missiegura.nl. Wil je meteen bestellen? Dit kan tevens via de website! 

 


Onze Ambassadeurs