Geen sint-maarten lopen langs de deuren vandaag maar wel 8 x films en series op Netflix kijken

Geschreven door Redactie

Omdat sintmaarten langs de deuren geen slim idee is dit jaar moeten jullie het maar extra spannend maken thuis. Dat gaat wel lukken met deze acht films en series over Halloween die gewoon op Netflix staan.

Kruip samen met je kids de bank op voor een avondje griezelen. Netflix voorziet jullie van spannende films en series dus pak je popcorn en snoepjes en chillen maar!


1. Hotel Transsylvanië 


Dracula runt samen met zijn ietwat aparte familie Hotel Transsylvanië. Op een dag klopt daar een aanbidder aan van zijn dochter. Je begrijpt natuurlijk wel dat Dracula daar een stokje voor probeert te steken.  


2. Spooky Stories  


We kennen ‘m allemaal: Shrek. In Spooky Stories daagt hij zijn vrienden uit om enge Halloween verhalen te vertellen. Spannend!  


3. Kippenvel 


Maak het feest helemaal compleet door eerst samen de keuken in te duiken: Muhahaha…! Deze enge Halloween-donuts maak je in een handomdraai  


4. Super Monsters: Vida’s eerste Halloween  


Vida viert voor het eerst Halloween. Haar vriendjes vertellen welke tradities zij allemaal kennen rondom deze periode.  


5. Het Griezelige Verhaal van Kapitein Onderbroek: Nep-O-Ween  


Melvin probeert een einde te maken aan het Halloween-feest. Gelukkig weten Harold en Sjors wat te bedenken zodat ze toch een fantasticshe feestdag hebben.  


6. A Witches Ball  


Beatrix wil niks liever dan een echte heks worden. Helaas gooit een ongeluk roet in het eten. Toch zal ze er alles aan doen haar droom waar te maken. 


7. Pac’s Scary Halloween  


De enge dokter Pacenstein probeert een plan te bedenken om tijdens Halloween te wisselen van lichaam met Pac. Dit laat Pac echter niet zomaar gebeuren. Weet hij zichzelf te redden of heeft hij daarvoor speciale hulp nodig?  


8. Ghost Patrol  


Twee kinderen gaan op avontuur in een verlaten landhuis. Dit blijkt nog veel enger te zijn dan ze hadden gedacht.