City FC introduceert 'snackmuren' in stadion

Geschreven door Redactie

Fans van Almere City FC kunnen binnenkort hun kroketje ‘uit de muur trekken’ bij wedstrijden van het eerste elftal.

De voetbalclub heeft een deal gesloten met de bekende snackketen FEBO. In het vernieuwde Yanmar stadion zullen op diverse punten snack-automaten geplaatst worden. 

Volgens directeur John Bes is Almere City de eerste voetbalclub met dergelijke ‘Febomaten’ binnen de stadionmuren. Bes is erg enthousiast: “We stonden door onze stadionuitbreiding ook voor een nieuwe uitdaging qua horeca-voorziening. We dachten: hoe kunnen we onze fans het best bedienen tijdens het kwartier voor de wedstrijd en in de rust. We kwamen toen op het idee van de automatieken. Op deze manier kunnen we veel meer toeschouwers sneller van een lekkere snack voorzien”. 

Volgens Bes zullen de vakjes van de automaten niet louter gevuld worden met vette snacks, maar zullen er ook ‘gezonde producten’ worden aangeboden: “Je weet wat wij allemaal doen om alles en iedereen binnen de club fit te houden, zoals afval-programma’s voor business-club leden. Maar een kwalitatieve snack moet gewoon kunnen. Snacks hoort gewoon nog steeds bij voetbal naast een aantal zaken, die meer richting het gezonde assortiment gaan”, aldus Bes.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?