Luister 'Petrie op zondag' terug.

Geschreven door Redactie

Heb je 'Petrie op zondag' van Easy fm gemist? Luister het dan terug! 

'Petrie op zondag' is elke zondag op Easy fm te horen van 10:00 uur tot en met 11:00 uur. 

Petrie van Dorp, onze liefdevolle en positieve hoofdredacteur, heeft sinds gisterej haar eigen wekelijkse radioprogramma op onze Almeerse radiozender Easy FM. Toen zij door Arno van Boven werd gevraagd of zij een radioprogramma wilde presenteren hoefde ze daar niet lang over na te denken! "Maar dan wil ik wel allemaal spraakmakende Almeerders uitnodigen om een gezellig uur mee te beleven", was haar antwoord. Dit beloven zeer uiteenlopende, leuke en verrassende gesprekken te worden! 

Elke zondag tussen 10.00 en 11.00  zullen haar uitzendingen te beluisteren zijn via 95.5 FM, via de Easy FM App en via de website www.easyfm.nl. In haar programma praat zij dit keer met Ruben Anthony, dat belooft een hele interessante uitzending te worden. Ruben is een fantastische entertainer, heeft een prachtige stem en is bekend van TV. Wil jij meer over Anthony te weten te komen dan is morgenochtend je kans!  

Luister jij al naar Easy FM? Onze Almeerse radiozender waar je 24/7 de heerlijkste muziek kunt beluisteren. Klik hier om de uitzending terug te luisteren. Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?