Cheat Cookie heeft nu een Valentine's Special!

Geschreven door Redactie

Cheat Cookie heeft nu een Valentine's Special!

Wil jij hem/haar al een tijdje wat vertellen, maar je hebt die stap nog niet durven zetten? Dan is de Valentine's Special het perfecte cadeau om jouw liefde voor hem of haar te laten blijken. Een groot Cheat Cookie hart bedekt met heerlijke bruine crème of witte crème, amandel, hazelnoot, macadamia en fudge.

Als topping hebben zij roze kitkat ruby getopt met chocolade hartjes, dat ook nog eens verpakt in een luxe Cheat Cookie box. De tijd van aarzelen is voorbij, volg nu jouw hart.

Bestellen kan op www.cheatcookie.nl of stuur ons een bericht via Facebook of Instagram. 'I have a big heart only for you' Ook gewoon te bestellen als je zelf een beetje behoefte hebt aan liefde ❤ You deserve it!