Een heerlijke pasta met boursin, spinazie en kip

Een makkelijk te maken gerecht: gnocchi pasta met romige boursinsaus, kipfilet, spinazie en zoete cherrytomaatjes.

Een heerlijke smaaksensatie met elke hap die je neemt!

Wat heb je nodig?
•    400 gram gnocchi pasta of anders pasta naar keuze
•    300 gram kipfilet, bij voorkeur in reepjes snijden
•    1 ui, gepeld en fijngesnipperd
•    2 tenen knoflook, fijngesnipperd
•    300 gram verse spinazie
•    Handvol cherrytomaten, gehalveerd
•    Boursin cuisine

Bereidingswijze:

Breng een ruime pan met water aan de kook en kook de pasta totdat het beetgaar is.

Kruid de kipfilet met zout en peper.

Verhit wat olie in een koekenpan en laat het goed heet worden.

Bak de kipfilet goudbruin en gaar in de hete olie en schep dan op een bord. Leg het dan even aan de kant.

Voeg hier later de spinazie en Boursin aan toe. Het is handig om de kip in een apart pannetje in hete olie knapperig en goudbruin te bakken en pas op het laatste moment weer aan de saus toe te voegen

Zet de ui en knoflook op laag vuur in wat olie totdat het zacht is.

Giet de pasta af in een vergiet, laat goed uitlekken en voeg samen met de tomaatjes en de kip toe aan de saus.

Hussel alles om en breng eventueel nog op smaak met wat zout en peper. Serveer direct.

Eet smakelijk!