Dubbel toernooi tennisvereniging Het Nieuwe Land

Geschreven door Redactie

Vanaf 9 tot en met 15 maart a.s. organiseert Tennisvereniging Het Nieuwe Land (HNL) het HRMeesters & Idos Open dubbel toernooi met dit jaar als thema: après-ski.

Ben jij een tennisliefhebber en lid van de KNLTB, schroom dan niet om je via https://mijnknltb.toernooi.nl/ bij ons gezellige toernooi aan te melden. Heb je nog geen tennismaatje? Wij regelen die tennistopper voor jou. 

Al 39 jaar ligt onze tennisvereniging op de Delftstraat in Almere Stedenwijk, dit jaar vieren wij ons 40 jarig jubileum nog in Stedenwijk. Wij hopen ons 41e jaar te mogen vieren in de Voortuin in Almere-Poort. 

Ben jij een tennisliefhebber en of is après-ski helemaal jouw ding, schrijf je dan in of loop gezellig met ons mee in de polonaise. 


Onze Ambassadeurs