Valentijnsdag bij Almere City FC – SC Cambuur

Geschreven door Redactie

Op Valentijnsdag speelt Almere City FC tegen SC Cambuur. Er is een fijn programma samengesteld om de dag van de liefde samen met jullie te vieren. Dat begint al bij binnenkomst, want iedereen die vrijdag door de stadionpoorten komt krijgt een mooie Valentijnskaart met een cadeautje.

Op het horecaplein komt de opzwepende (en soms romantische) muziek je vanaf 19 uur tegemoet. DJ Jerone en ‘Tim on Sax’ spelen een mooi reportoire, terwijl je bij alle horecapunten tot einde wedstrijd een ‘tray voor een tientje’ haalt. Dat betekent zes kleine biertjes voor de prijs van vier! 

De FEBO Foodwall is nog niet klaar, maar daarvoor in plaats is de snackkar van Slump weer aanwezig om iedereen te voorzien van een versnapering. Bij de Fanshop zijn er speciaal voor Valentijnsdag koffiemokken beschikbaar met hartsnoepjes. Ook zijn de Almere City FC ‘We Build This City’-sjaals weer verkrijgbaar. 

Uiteraard laat ook clubmascotte Ally de Aap vrijdag weer van zich horen. Hij is voor de gelegenheid gekleed en samen met hertenvriend Camigo struint hij over het plein voor een mooi fotomoment met supporters. Vergeet niet om Ally te taggen in al je social media kanalen. Wie weet heeft de recalcitrante aap ook voor jou nog een leuke verrassing! 

De clubmascotte, die dacht nog enigszins kans te maken bij FOX-presentatrice Aletha Leidelmeijer, kreeg vorige week teleurstellend nieuws te verwerken. Hij heeft na de warming up nog één slotoffensief in petto waar Robert ten Brink een puntje aan kan zuigen. 

Vrijdag wordt er weer topdrukte verwacht bij Almere City FC. Houd hier rekening mee met je reis naar het Yanmar Stadion. Almere City FC raadt aan zoveel mogelijk samen te reizen of gebruik te maken van het Openbaar Vervoer. Busmaatschappij AllGo heeft speciaal voor Valentijnsdag een speciale actie.

Onze Ambassadeurs