Boerenprotest gaat weer voor overlast zorgen

Geschreven door Redactie

Aanstaande woensdag 19 februari staat er weer een boerenprotest gepland. Er worden 7000 boeren verwacht waarvan 6000 met eigen vervoer (trekker).  

De boeren gaan weer massaal naar Den Haag, maar de burgermeester verwacht dat de boeren zich aan de regels houden. Zo mogen ze niet over de Utrechtsebaan met trekkers, parkeren langs een aantal wegen en niet in een optocht door de stad. Er zal wel veel overlast zijn voor het verkeer in Nederland. Maar hoe groot de last zal zijn is nog niet bekend en moeilijk in te schatten volgens ANWB en Rijkswaterstaat. Dit is ook moeilijk in te schatten omdat Rijkswaterstaat niet weet wanneer en waar ze vertrekken.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.