Ontdek de spekkoeken van Ibu

Geschreven door Redactie

De spekkoek is een Indische lekkernij voor ieder moment van de dag.

Lekker bij de koffie, als dessert of gewoon als tussendoortje. 

 

Ibu Spekkoek zijn twee jonge en creatieve bakkers met een grote liefde voor de spekkoek. Ibu was de oma van Ashley en zij is de grote inspiratiebron voor hem en zijn vriendin Ramona. Ibu betekent ook ‘mama’ in het Indonesisch. Ashley en Ramona werken uitsluitend met pure ingrediënten en zijn continue bezig met het creëren en bakken van heerlijke (nieuwe soorten) spekkoeken. Het originele recept van oma Ibu, welke uit de jaren ’60 stamt, staat hierbij centraal.  

 

Iedere spekkoek wordt met passie gecreëerd, waarbij alle ingrediënten zorgvuldig worden bestudeerd, gewogen en met de hand door Ibu’s recept kan worden verwerkt. Ze ondergaan een lang bakproces, doordat laag voor laag gebakken wordt en dat 14 keer per spekkoek.  

 

De spekkoeken zijn vrij van palmolie, bevatten pure ingrediënten en natuurlijke kleurstoffen en geen e-nummers of conserveringsmiddelen, smaakversterkers en stabilisatoren. De creatie van Ibu’s spekkoek is een tijdrovend proces, waarin er veel liefde wordt gestopt. “Net zoals onze Ibu dat vroeger altijd deed”, zegt Ashley.  

 

Wil jij ook deze overheerlijke spekkoek vol liefde proeven of bestellen? Stuur dan een mail naar info@ibu-spekkoek.nl of kijk op www.ibu-spekkoek.nl. 


Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.