Lekker en gezond snacken?

Geschreven door Redactie

Jazeker, dat kan!  

Nuts4all is een speciaal ontwikkelde snack voor de lekkere trek, maar dan met uw dagelijks aanbevolen vitaminen en bouwstoffen voor een gezonder leven.

De snack is verpakt in een super handige dagelijkse portieverpakking en natuurlijk gevuld met de allerbeste kwaliteit noten, geleverd door de befaamde Jan Gotjé Noten BV. 

  

Zij onderscheiden zich door de puurheid en hoge kwaliteit van hun product, alleen het allerbeste is goed genoeg, aan kostenbesparende vulmiddelen doen zij niet. Dat maakt de snack zo uniek ten opzichte van de andere aanbieders. 

  

Nuts4all is er niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven, (sport)scholen, horeca noem het maar op. Wie wil er nou niet zijn medewerkers, gasten en bezoekers een gezonde en eerlijke snack op topniveau voorzetten? Voor bedrijven hebben zij super aantrekkelijke aanbiedingen, eventueel in abonnementsvormen. 

 

Belangstelling? Mail Anneliese: anneliese@nuts4all.nl of Erik: erik@nuts4all.nl  en zij komen graag langs om Nuts4all te introduceren en te bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn. 

  

Neem ook eens kijkje op de website www.nuts4all.nl. 


Onze Ambassadeurs