Hondenschool Fenna gaat online

Geschreven door Hondenschool Fenna

Hondenschool Fenna gaat online! 

Kan dat dan? Honden en hun baasjes online lesgeven?

Jazeker! In korte duidelijke filmpjes laten we je oefeningen zien die je thuis zelf kan oefenen. Zeker voor het aanleren van oefeningen is het fijn als dat in een rustige vertrouwde omgeving kan. 

Het zijn gekke tijden nu en vanwege het Corona virus kunnen we geen groepslessen geven. Dat is echt super jammer! Vooral omdat we daarmee ook onze lieve cursisten niet meer kunnen zien. Daar hebben we dus bij Hondenschool Fenna een oplossing voor bedacht. Alle oude cursisten én cursisten die nu lessen volgen hebben de mogelijkheid om lid te worden van de facebook groep Hondenschool Fenna online. Daar posten we elke dag een nieuwe (aanvullende) oefening en laten we zien hoe het bij ons zelf gaat in het dagelijks leven. Cursisten mogen dus ook zelf filmpjes delen en daarmee kunnen ze laten zien hoe de oefeningen gaan en hoe zij dagelijkse handelingen doen met hun hond. Zoals bijvoorbeeld het uitlaten. Super leuk om zo eens bij medecursisten te kijken hoe zij dingen doen met hun honden.

Voor nieuwe cursisten is er de mogelijkheid om een online cursus te volgen tegen zeer scherpe prijzen. Dit is inclusief ondersteuning via whatsapp. Wil je daar meer over weten stuur dan even een email naar info@hondenschoolfenna.nl met als onderwerp online cursus

Onze Ambassadeurs