MAC500 GAAT CORONAVIRUS COVID-19 TE LIJF

Geschreven door Sharing= Caring

Virussen en bacteriën reduceren én elimineren?

Dat is mogelijk! De MAC500 reduceert en elimineert virussen, bacteriën, maar ook schimmels. Wellicht interessant! Zeker nu de Corona maatregelen deels versoepeld worden. Denk aan onder andere scholen en kinderdagverblijven welke 11 mei deels weer open gaan, maar ook nu bedrijven massaal nadenken over een "back to work" in deze 1.5 meter maatschappij. Bedrijven zoals onder andere kantoren, kapsalons, horeca, zorginstellingen, etc. die weer willen opstarten en na willen denken over hoe ze zo effectief mogelijk te werk kunnen gaan. 

Nu-Air is onder meer leverancier van luchtzuiveringsproducten van Jimco. Jimco staat wereldwijd bekend als hét specialistische merk op het gebied van unieke, ecologische technieken die toegepast worden om bacteriën, schimmels en virussen te bestrijden. Hierbij wordt met name gebruik gemaakt van UV-C en ozontechnologie.

In de praktijk is inmiddels ruimschoots gebleken dat met UV-C en ozontechnologie ook het Coronavirus COVID-19 aangepakt kan worden. De MAC500 van Jimco is hiervoor bij uitstek een uiterst effectief luchtzuiveringsapparaat dat vooral geschikt is voor ruimten waar de kans op besmetting met het virus groot is. De daar aanwezige virussen (maar ook bacteriën en schimmels) worden hierdoor gereduceerd en geëlimineerd. Het gaat hierbij om de virussen die zich zowel in de lucht als op de wanden van de betreffende ruimte bevinden. De kans op besmetting wordt hierdoor enorm gereduceerd.

Eén MAC500 is voldoende voor een ruimte van 60m³. Het meest ideale is als er in iedere ruimte waar mensen komen - en waar dus besmettingsgevaar op de loer ligt - een MAC500 wordt geplaatst. Overigens is het rendement het grootst als deze zo hoog mogelijk in de betreffende ruimte wordt aangebracht. 

Geïnteresseerd in de MAC500 voor thuis, kantoor of elders? Ga naar www.compactcleaner.nl voor meer informatie en bestellingen.

Sharing=Caring!

#staysafe #samensterk #corona #coronavirus #covid19 #virus #bacterie #schimmel #mac500 #nuair #almere #flevoland #nederland #anderhalvemeter #maatschappij #delenislief #sharingiscaring #zorg  

Onze Ambassadeurs