Politie Almere-Buiten is creatief bezig

Politie Almere-Buiten zit zeker niet stil en houdt iedereen op een veilige en creatieve manier thuis. 


Zo verscheen er een aankondiging dat je kan gamen met de politie. Ja, je hoort het goed gamen!

“We vinden het ontzettend belangrijk dat kinderen en jongeren lekker buiten spelen en sporten maar tijdens de coronacrisis is het juist ontzettend belangrijk dat we zo veel mogelijk thuis blijven. We leveren graag een bijdrage om dat wat leuker te maken”, stond er op Facebook. Uiteraard heeft de politie geen gameconsole op het bureau staan, maar zijn er zo genoemd ‘gamende wijkagenten’ die het vanuit huis het tegen je op willen nemen.  


Politie Almere-Buiten ontving dan ook een overheerlijke appeltaart van de raad van de gemeente Almere als blijk van waardering.  


De collega’s bij de politie konden genieten van een lekker stukje, om ze een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis. De politie heeft dan ook via Facebook de raad van Almere hiervoor bedankt. 


Onze Ambassadeurs