Online Supporterscafe 29 mei met James Efmorfidis

Geschreven door Redactie

Na de laatste training van het seizoen volgt ook het laatste wekelijkse Online Supporterscafé. De uitzending van vrijdag 29 mei herbergt een speciale gast in James Efmorfidis en een mooie contractverlenging. Het Café start vanavond om 19:00 uur.  

In de uitzending schuift aanvaller James Efmorfidis aan om te vertellen hoe hij zijn periode bij de club heeft beleefd en waarom hij besloten heeft niet in te gaan op de sterk verbeterde aanbieding van de club. Efmorfidis, vorig seizoen nog gekozen tot Man of the Season van 2019, zit aan tafel met hoofdtrainer Ole Tobiasen. Tobiasen vertelt het publiek hoe het de selectie de afgelopen weken is vergaan en wat er de komende weken in het vat zit. 

In het eerste deel van de uitzending schuiven stadionspeaker Tim de Vries en marketing manager Perry Hendriks aan. De Vries, in de wijde omgeving bekend vanwege zijn uitspattingen via de stadionspeakers, vertelt hoe hij in deze nieuwe rol is gerold. Hendriks geeft een laatste stand van zaken over #Project4501 en hoe deze campagne anders is dan eerder werk dat hij neerzette bij onder andere NAC Breda en FC Utrecht.

Onze Ambassadeurs