Almeerse video content gezocht!

Geschreven door Redactie

Ben jij een filmmaker en heb jij unieke Almeerse videocontent die je met onze stad wilt delen? Neem dan contact met ons op! 

Nederland heeft er vanaf mei 2020 een nieuwe streamingsdienst bij, namelijk Ons Almere TV. Pixelthis en Ons Almere bundelen hun krachten voor het lanceren van een waardevol online televisie- en videoplatform.

Over OATV

OnsAlmere.TV biedt op het OTT-platform verschillende vormen van content aan. Zo staan er mooie films op met een binding naar Almere, komen er in de toekomst verschillende programma’s en nieuwsitems, documentaires en registraties van concerten en theaterproducties op te staan. 

“Om de content zo goed mogelijk aan te laten sluiten betrekt Ons Almere TV de inwoners bij het creatie- en selectieproces. De content wordt voor Almere, maar ook door Almere gemaakt!”

Stuur je film in!


Wij kunnen jouw film een waanzinnig podium bieden op ons streamingsplatform Ons Almere TV. Wekelijkse uploaden wij te gekke nieuwe content en jouw film kan er tussen komen te staan! Neem vandaag nog contact met ons op via redactie@onsalmere.tv. 

Onze Ambassadeurs