City FC presenteert Deense verdediger

Geschreven door Redactie

Almere City FC heeft zich versterkt met de Deense centrale verdediger Frederik Helstrup. De 27-jarige Helstrup speelde het afgelopen seizoen nog op het hoogste niveau in Polen voor Arka Gdynia. In het verleden was Helstrup Deens jeugdinternational en speelde hij een aantal seizoenen voor het Zweedse Helsingborg en de Deense clubs AC Horsens en Lyngby BK. 


Het contract van Helstrup in Polen liep deze zomer af, dus hoeft Almere City FC geen transfersom te betalen aan Arka Gdynia. Helstrup is na keeper Michael Woud uit Nieuw-Zeeland, de Belgische linksback Thiabaut Lesquoy, middenvelder Ryan Koowlijk, linksbuiten Bouyaghlafen en de Duitse Ghanees Steve Tunga alweer de zesde aankoop voor het nieuwe seizoen. 


Maandag werd tevens bekend dat spits Jelle Goselink van Almere City FC de komende 2 weken stage loopt bij TOP Oss. De aanvaller hoopt komend seizoen meer speelminuten te gaan maken in de Keuken Kampioen Divisie. Verdediger Kai Heerings is deze week op proef bij Almere City FC. Hij kwam in het verleden uit voor FC Utrecht en Fortuna Sittard.

Onze Ambassadeurs