Prikpost Flevoziekenhuis in Almere Poort weer geopend

Geschreven door Redactie

De prikpost van het Flevoziekenhuis in Almere Poort is weer open. Deze is te vinden bij Medi-Mere Huisartsenpraktijk Poort.

De route staat ter plekke aangegeven. De prikpost is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 10.00 uur.

Om bloed te prikken heb je een geldig identiteitsbewijs nodig, dit is verplicht en geldt voor iedereen bij elke afspraak, ook voor kinderen jonger dan 14 jaar. Het aanvraagformulier voor laboratoriumonderzoek dat u gekregen heeft van uw verwijzer, bijvoorbeeld uw huisarts. Moet u urine of ontlasting inleveren? Dan kunt u van tevoren speciale potjes ophalen bij het Laboratorium Bloedafname in het Flevoziekenhuis.

De prikpost is er om bloed te laten prikken. Moet je bloed laten prikken, maar heb je mogelijk corona-gerelateerde klachten als hoesten, kortademigheid, neusverkoudheid, keelpijn of koorts? Ga dan naar het Flevoziekenhuis. Het ziekenhuis meldt dat er op de hoofdlocatie van het Flevoziekenhuis een speciale COVID-poli is.