GGD vraagt jongeren naar mening over nieuwe coronamaatregelen

De GGD wil graag weten hoe jongeren denken over de nieuwe coronamaatregelen.

Er staat een nieuwe enquête online waarin deelnemers hun mening kwijt kunnen.

"Natuurlijk kan iedereen hem invullen", erkent een woordvoerder van de GGD. "Maar we zijn in het bijzonder benieuwd naar de mening van jongeren. Hoe kijken zij tegen de maatregelen aan? Hoe gaan zij ermee om? Wat is hun gedrag? Helaas zijn jongeren als doelgroep lastig te bereiken."

Zeker vijf vergelijkbare vragenlijsten gingen aan dit onderzoek vooraf. De woordvoerder laat weten dat het onderzoek een samenwerking is met onder meer GHOR Nederland en de GGD'en uit andere regio's. "De resultaten gaan naar het RIVM en andere instanties die het beleid bepalen. Dus dit is toch een manier om een beetje mee te beslissen in wat er gaat gebeuren."

Onze Ambassadeurs