Steeds meer podcasts over Almere

Geschreven door Redactie

Steeds meer mensen ontdekken podcasts. Ook in Almere luisteren er veel mensen naar podcasts en er worden ook steeds vaker podcasts over Almere gemaakt.

Tijdens de coronacrisis zijn er een paar nieuwe podcasts gelanceerd.

Hallo Almere

Stichting InnerCircle verzorgt in samenwerking met Omroep Almere de wekelijkse podcast 'Hallo Almere'. Tijdens de podcast - gepresenteerd door Regina van Oorschot en Cor Toorenburg - worden onder andere nieuwtjes en familieberichten uitgewisseld. Ook worden er mensen uit de stad geïnterviewd en zijn er vaste gasten die regelmatig in de podcast aanschuiven. 

De podcast wordt elke maandag live opgenomen en is even later te beluisteren via https://bit.ly/3gAo0Fd. 

Hallo hier Almere..

In de podcast 'Hallo hier Almere..' interviewt Robert Mienstra verschillende onbekende en bekende Almeerders. Zo is de laatste editie van de podcast opgenomen met Toon van Dijk, fractievoorzitter van PVV Almere. Daarin praten Mienstra en Van Dijk over islamisering van de stad, de Floriade, de afwezige transparantie van het college, de toekomst van PVV.

De podcast 'Hallo hier Almere..' is via https://podcastluisteren.nl/pod/Hallo-hier-Almere te beluisteren.

Land Art Flevoland

Land Art Flevoland is een podcast met als onderwerp het Flevolandse landschap. Op de verse grond van de Flevopolder is plaats gemaakt voor maar liefst negen landschapskunstwerken. Jaarlijks worden deze kunstwerken in het zonnetje gezet tijdens het Land Art Weekend. Dit jaar vonden er geen activiteiten op locatie plaats vanwege het coronavirus. In plaats daarvan worden er podcasts opgenomen over het Flevolandse landschap.

De podcast is onder via Spotify te beluisteren.


Onze Ambassadeurs