Dierenambulance opgenomen in Walk of Fame

Geschreven door Redactie

De Dierenambulance Midden-Nederland ligt sinds zaterdag in Almere. Letterlijk, want de vrijwilligersorganisatie heeft een eigen tegel gekregen in de Almeerse Walk of Fame. De Flevolandse afdeling van de dierenambulance is actief in Zeewolde en Almere.

De dierenredders kregen ruim tweeduizend stemmen van de Almeerders en zijn daarmee de grote winnaar geworden van de jaarlijkse tegelverkiezing. Het is de 46e tegel in de Walk of Fame, een route door het stadscentrum. Hierin wordt het verhaal van Almere vertelt, via belangrijke personen of betekenisvolle gebeurtenissen.

De tegel komt voor de Dierenambulance op een mooi moment, de organisatie bestaat 25 jaar. Wethouder Maaike Veeningen, directievoorzitter van de Rabobank Ferry Huurmanen en Jan Jolij, vertegenwoordiger van Dierenambulance Midden-Nederland, hebben de tegel onthuld.

Onze Ambassadeurs